Erkennen

Erkennen

Men zegt dat niets slaagt zonder succes, en dat is waar. Succestrilling werkt als een magneet die succes en kansen voor je aantrekt. Wanneer je denkt aan een succes voel je de trillingen van dat succes en je gaat vervolgens overeenkomstig handelen.

Heb waardering voor je succes. Maar heb vooral waardering voor het proces dat naar het succes heeft geleidt. Succes is een eindproduct van een proces.

Mensen die al succesvol zijn hebben ervaringen aan hun kant; de wet van aantrekking werkt al voor hen. Ze trekken nog meer succes aan door hun overheersende gedachten. De succesvibratie is een grote aanwinst voor iemand die al succesvol is. Als je tot nu weinig succesvol bent geweest, is er geen reden voor bezorgdheid. Door het toepassen van de kantelmethode kun je een ​​succesvibratie creëren. Een van hen is de techniek van erkenning. Geef Erkenning voor wat je hebt en wat je bent in het Nu.

Hoe succesvol ben je?

Besteed elke dag  10 minuten aan 5  gebieden in je leven waar je al tevreden over bent. Helaas zijn er meer mensen die sneller hun eigen fouten en tekortkomingen  zien dan dat zij waardering hebben.  Geef je zelf erkenning in dat even niet goed loopt. Om een ​​waarderingsvibratie te creëren, moet je deze zelfingenomen gewoonte veranderen en waarderingsgericht worden. Dagelijks tijd nemen voor waardering voor wat je hebt en bent werkt heel krachtig

Onderzoek je persoonlijke aspecten in je huidige situatie en vindt dingen om je gewaardeerd over te voelen. Bijvoorbeeld: Ben je een goede vriend van iemand? Ben jij positief? Ben je een goede partner? Doe jij je werk goed? Ben jij een veilige chauffeur? Je kunt ook anderen vragen waar je succesvol in bent. Wat zij zien dat je goed doet? Beperkt niet tot een enge definitie van waardering zoals iemand die rijk, beroemd en knap is. Er zijn letterlijk honderden andere aspecten van je leven die even belangrijk zijn; de sleutel is om aspecten te vinden die jou helpen om je gewaardeerd te voelen in je eigen leven. Dit is een manier om een waarderingsvibratie te creëren. Belangrijk is om dit elke dag 5 minuten te doen. Je gaat versteld staan wat de uitwerking het op je heeft.

Creëer een succesvibratie en je zult succes boeken.

Begin met het maken van een bevestigingslijst van je successen. Je lijst kan algemeen of specifiek zijn. Maak een specifieke waarderingslijst  over de kwaliteiten die nodig zijn in jou leven, zoals: ik ben een goede luisteraar, ik heb geweldige sociale vaardigheden, ik ben liefdevol…. enz. Door je te richten op deze lijst bouw je aan een specifieke succesvibratie. Dit principe werkt overal, of je nu een deal van meerdere miljoenen sluit, een nieuwebaan  neemt of de perfecte partner vindt.

By |2019-01-11T10:45:59+00:00januari 9th, 2019|Geen categorie|0 Comments

About the Author:

Leave A Comment