Visualisaties.

//Visualisaties.

Visualisaties.

We leven in een immense kwantum zee van vibrerende energie die reageert op hoe en wat we denken. Onze gedachten zijn creatieve krachten en drukken zichzelf voortdurend uit in ons leven. Alles wat je denkt kan je ook maken. De menselijke gedachten zijn de sterkste uitzender en ontvanger. Waar we ons oprichten trekken we aan. Wat je denkt komt via iets in het universum naar je terug. Zodra we ons dit realiseren kunnen we doelgericht beginnen met het ontwerpen van ons leven.

Hoe kunnen we deze realiteit in ons leven gebruiken?  Door dagelijks te focussen op wat  je wenst. Binnen statusflow maken we gebruik van alle technieken uit methoden die effectief zijn gebleken .Het oplossingsgericht communiceren heeft een paar gemakkelijk te leren technieken die je helpen om je gedachten te concentreren en te richten. Een van de technieken die je leert om te visualiseren is de wondervraag. Met het visualiseren ga je een leven, situatie of toekomst voor je zien die je wilt realiseren. Wanneer dat gebeurt is ga je voelen welke actie je het eerst moet ondernemen. De actie die je gaat ondernemen zal heel natuurlijk voelen.

Wat is visualisatie?

Visualisatie is gewoon een mentale voorstelling met jou in de hoofdrol. Je creëert beelden in je geest van wat je wilt hebben of wilt doen. Vervolgens herhaalt u deze beelden steeds opnieuw, dagelijks ongeveer vijf minuten per dag. Gebruik je verbeeldingskracht in je vijf minuten durende oefening om jezelf succesvol te zien in welk doel dan ook. Een goede manier om te visualiseren is het maken van een afbeeldingen bord.

Waar je op focust, trek je aan.

veel mensen maken zich vooraf een voorstelling van hun vakantie. Dat is een vorm van visualiseren.

De sleutel tot visualiseren is om te wensen wat je wilt. Dat kan van alles zijn: een liefdevoller relatie, een rustiger ouder zijn, een betere vakman of een uitdaging verwezenlijken. Dit is een mentale truc. In plaats van hopen dat je het zult bereiken, of het vertrouwen opbouwen dat het op een dag zal gebeuren, leef en voel je het alsof het je nu overkomt. Op één niveau weet je dat dit slechts een mentale truc is, maar het onderbewustzijn kan geen onderscheid maken tussen wat echt is en wat er wordt gedacht. Je onderbewustzijn zal handelen naar de beelden die je in jezelf creëert, of ze nu je huidige realiteit weerspiegelen of niet. Het visualiseren is het begin van een reis die moet leiden naar de gewenste uitkomst. Om die reis te kunnen voltooien moet je de focus houden en in staat zijn je gedachten te controleren. Ook wanneer er tegenslag is. Een ander belangrijk middel om de reis tot een goed einde te brengen is: een positieve houding en een ondersteunend netwerk. Het zijn je negatieve gedachten die je het reizen moeilijk maakt, obstakels op werpt en je van de reis afhoud of je vroegtijdig laat stoppen.

Ik  heb deze vaardigheid  onderwezen aan meer dan duizend mensen over heel Nederland. Zelf gebruik ik deze vaardigheden dagelijks. Velen  hebben het ervaren en gezien. Het is geen magie, en je bereikt het niet van de ene op de andere dag., Door te volharden met het doel voor ogen, kun je bereiken wat je wilt!.

Wat je definitie van succes, geluk, werk en gezin ook is, je kunt het bereiken. Je kunt alles bereiken waar je naar op zoek bent,  Je kunt voor elk probleem een oplossing vinden. Elke oplossing draagt bij aan een groter doel: gelukkig zijn. Als je het oplossingsgericht communiceren samen met de kracht van de gedachten begrijpt en als levensstijl ontwikkeld, kan je bereiken wat je wilt.

By |2019-01-09T17:27:41+00:00januari 9th, 2019|Geen categorie|0 Comments

About the Author:

Leave A Comment