We maken allemaal deel uit van het grotere geheel.

//We maken allemaal deel uit van het grotere geheel.

We maken allemaal deel uit van het grotere geheel.

Alles staat in verbinding met elkaar.

De moderne natuurkunde ziet het universum als een enorm, onafscheidelijk web van dynamische activiteit. Niet alleen het universum leeft en verandert voortdurend, maar alles in het universum heeft invloed op al het andere. Op het meest primaire niveau lijkt het universum compleet en ongedifferentieerd te zijn, een peilloze zee van energie die elk voorwerp en elke handeling doordringt. Het is een geheel.. Wetenschappers bevestigen nu wat mystici en zieners ons al duizenden jaren vertellen: we zijn niet afgescheiden van, maar onderdeel van één groter geheel.

We weten nu dat alles in het universum bestaat uit energie. Alles van je spullen in huis, tot de gebeurtenissen, dieren en mensen die je overkomen. Zelfs onze gedachten bestaan ​​uit trillingen die energie opwekt. Dit betekent dat onze gedachten zijn gemaakt van exact dezelfde substantie als de bouwstenen waar  het universum van gebouwd is. Als we dit weten, kunnen we het in ons voordeel gebruiken.

In het verleden leek het misschien ongelooflijk dat we via dit proces onze realiteit konden creëren. We weten nu hoe het moet, en wat de redenen zijn dat het werkt. Omdat onze gedachten energie zijn, is het logisch dat alle herhaalde beelden, bevestigingen, diepgewortelde overtuigingen, angsten en verlangens een effect hebben op onze eigen realiteit. Dit gebeurt door te vibreren in het grotere web van onze werkelijkheid. Stel, we zijn allemaal verbonden met elkaar, hoe zou dat een verschil maken?

By |2019-01-11T10:53:10+00:00januari 9th, 2019|Geen categorie|0 Comments

About the Author:

Leave A Comment