Muziek geeft antwoorden

//Muziek geeft antwoorden

Muziek geeft antwoorden

In het afgelopen jaar ben ik vooral bezig geweest om de wet van aantrekking op mij zelf toe te passen. De wet zegt dat wat je denkt je terug krijgt in gelijksoortige dingen, mensen en omstandigheden. Je kan ze zien als manifestaties op wat je denkt. De wet reageert op de gedachten van mijn wensen. Als ik vele gedachten gewijd had aan mijn verlangen dan reageert de wet met manifestaties, omdat mijn gedachten trillingen uitzendt en die trillingen maken contact met gelijksoortige trillingen in het universum. Het gevoel dat ontstaat door mijn gedachten wordt met name opgepikt. Muziek bestaat ook uit trillingen.

Ik hou enorm van muziek en beleef die ook intens.
Muziek bezorgt mij gevoelens. In sommige gevallen heftige gevoelens en dus ook gedachten. Ik ontdekte, per toeval, dat ik vaak ineens een liedje in mijn hoofd kreeg. Vaak net nadat ik wakker werd. Het bleef net zolang in mijn hoofd afspelen tot ik er aandacht bestede. Toen ik er voor het eerst aandacht aan gaf bleek het liedje betrekking te hebben op eerdere gedachten. Dat bleek bij al de anderen ook het geval te zijn. Het gaf mij duidelijkheid dat mijn gedachten gehoord waren. Dat mijn vibraties sterk genoeg waren om een manifestatie toe te staan. Ik leerde dat ik de tekst op mij zelf moest betrekken. Bijvoorbeeld: ik hou van jou, betekent dat ik gedachten had over van mijzelf houden. Ik heb op deze manier vele liedjes op You tube bekeken met de tekst erbij. Ik ben er al zo aan gewend dat ik automatisch naar You tube ga als ik weer een liedje in mijn hoofd heb. Ik wil graag de liedjes met je delen.

Ik zoek de video’s uit met de tekst er bij. Let eens op onverwachte liedjes in je hoofd

De eerste die ik met je deel is: One moment in time.

Dit lied beschreef dat je vooral van jezelf moet houden. Veel plezier met luisteren!
By |2019-02-04T16:35:49+00:00februari 4th, 2019|Geen categorie|0 Comments

About the Author:

Leave A Comment