Ik heb vele sportieve overwinningen geboekt, maar overwinningen op jezelf zijn “goud” waard!

//Ik heb vele sportieve overwinningen geboekt, maar overwinningen op jezelf zijn “goud” waard!

Ik heb vele sportieve overwinningen geboekt, maar overwinningen op jezelf zijn “goud” waard!

Ik heb vele sportieve overwinningen geboekt, maar een overwinning op jezelf is goud waard!

 Deze foto van mij in wielrenner tenue staat symbool voor een vernieuwde herstart van mijn leven. Ik heb vandaag besloten om weer te gaan fietsen. Jaren geleden fietste ik duizenden kilometers per jaar. In de afgelopen 4 maand heb ik verschillende jasjes uitgedaan. Maar dit jasje was een bijzondere. Een breuk in mijn pols luidde het einde van het fietsen in. Een geweldige teleurstelling, maar goed de dokter zei dat nooit meer zou kunnen. De afgelopen 4 jaar, hebben 3 er van in het teken gestaan van aftakeling en afbraak. Ik begon een eigen zaak en in drie jaar zat ik zonder werk, geen inkomsten, zat vol met angsten en twijfel en wat ik ook ondernam het hielp niet. Eind 2017 kwam de kanteling. Ik heb mezelf geheeld. Ik ben weer regisseur van mijn eigen leven geworden. Lees daarover meer over op mijn website. Vandaag mijn eerste ritje. Zo trots. Alleen genieten!. Vandaag die eerste rit was zo belangrijk voor mij. De overwinning op mijzelf om weer te gaan fietsen, tegen de wil van mijn innerlijke gedachten in, toch gegaan. En nu ook nog mijn verhaal openbaar maken. Dit durven heeft een jaar gekost en het is het waard geweest.

 Ik heb het verlangen mijn ervaringen en talenten te delen en in te zetten voor mensen die regisseur van hun eigen leven willen worden. Ik heb het verlangen dat de wereld mooier en positiever wordt. Ik ben bij mezelf begonnen. De rest van mijn bijdrage is om andere mensen te helpen hun leven mooier te maken als zij mij er om vragen. En dan helpen alle kleine beetjes.

Daniel Lohues zong: angst is maar voor even, spijt is voor altijd!

Ik bedankt iedereen die de moeite heeft genomen dit stukje te lezen. e

By |2019-03-29T15:54:00+00:00maart 29th, 2019|Geen categorie|0 Comments

About the Author:

Leave A Comment