weegschaalGerrit van de VegteGerrit van de Vegte Coach kantelmethodestatusflowstatusflow logo
/Over-status-flow
Over-status-flow2019-04-18T16:15:43+00:00

Wie ben ik?
Ik ben Gerrit van de Vegte. Ik ben 64 jaar. Ik ben gezond en blaak van de energie. Ik heb twee kinderen. Ik geniet van muziek en mountainbiken, ik heb plezier in mijn leven. Ik hou van mensen. En ik heb het leukste beroep. Ik hou van humor. Ik ben gek op voetbal. Ik lees alles wat mij interesseert. En ik heb de meest eenvoudige manier  van verandering gevonden die maar mogelijk is.

Mijn motto is: het leven behoort goed te voelen!

Ik heb mijn eigen bedrijf Flowstatus. Ik ben en coach en onderwijzer en die twee professies gebruik ik  door elkaar. Ik ben trots dat uit al mijn levenservaringen een nieuw bedrijf is ontstaan.

Ik heb een andere manier van leven, onderwijzen en veranderen ontdekt. Ik heb een jaar de tijd genomen om mijn leven een andere, positiever wending te geven. Ik heb voor het eerst in mijn leven geleerd wat houden van jezelf betekent. Ik heb geleerd om mij zelf als belangrijkste persoon te zien. Dit heeft voor een enorme kanteling in mijn totale leven gezorgd. Ik heb geleerd mij zelf te helen, waardoor mij leven steeds meer in harmonie komt..

Quantum Healing.

Quantum Healing is de zuiverste vorm van zelf heling die ik ken. Quantum Healing is bedacht en ontwikkeld in de praktijk door Frank Kinslow. Het uitgangspunt van de Kantelmethode en Quantum Healing is dat we er van uitgaan dat ieder mens het in zich heeft om volkomen mens te worden.

Stel dat ik zou zeggen dat jij maar half leeft? En dat je door je bewust te worden van iets dat je al hebt jouw leven oneindig kunt verrijken? En dat jouw leven vanaf vandaag voor de volle 100% kunt gaan beleven? Zou je dat willen? Ik hoop het wel, want groei is een natuurlijke en moeiteloze uitdrukking van het leven zelf. Het is de natuurlijke invulling van ons menselijk streven om uiteindelijk uit te vinden welke melodie wij spelen in deze opmerkelijke symfonie die leven heet.

Quantum Healing  is de techniek waarmee we in staat van zuiver bewustzijn de zelfhelende krachten in onszelf en in anderen te kunnen activeren. Het is verbluffend eenvoudig op natuurwetten gebaseerde methode die iedereen kan leren en die onmiddellijk werkt. Quantum Healing is een natuurlijke aanvulling op de Kantelmethode. Samen is het een verbluffende en effectieve methode voor zelfheling en harmonie.

Universele harmonie.

Leven is balans. Het leven is volmaakt zoals het is. Dat hebben we al zo vaak horen zeggen, op zoveel verschillende manieren, maar begrijpen we werkelijk hoe diep zo’n uitspraak gaat? Normaal gesproken gaan we er van uit dat ons leven in balans is als we niet te hard werken en daarbij onze vrije tijd verdelen over het gezin, sport, geestelijke verrijking en persoonlijke tijd voor onszelf. Wat blijkt: dat is maar een deel van het verhaal. Het is een oppervlakkige balans, die ons potentieel, en wat nog belangrijker is, de kwaliteit van ons leven behoorlijk inperkt. Als je eenmaal geleerd hebt wat deze balans echt inhoudt, dan kan je er achter komen hoe gemakkelijk dit in je dagelijks leven kan worden gerealiseerd. Dit komt omdat, in balans  leven, zo volkomen en normaal is en zou moeten zijn. Ieder mens heeft het allemaal al in huis wat voor die balans nodig is, maar we hebben het gewoon niet op de juiste manier gebruikt. We zijn door  onze overtuigingen, veroordelingen, angst en problemen afgedwaald van de bron Wat Al Is. Dat kan snel veranderen als je besluit om te leren hoe je jou potentieel wel op de juiste manier kan gebruiken. Waardoor je harmonie in je leven brengt.

De kantelmethode.

De kantelmethode is bewust worden dat elk onderwerp eigenlijk uit twee onderwerpen bestaat en vervolgens bewust praat en denkt over het aspect van het onderwerp dat je wenst. Je ook bewust  laat worden van het kleinste ongemak en dat zo snel kan laten kantelen dat het niet kan uitgroeien tot een probleem. De toepassing van de Kantelmethode zorgt voor blijvende preventie.

De wet van aantrekking.

Deze krachtige natuurwet reageert op onze gevoelens/emoties. Die emoties worden veroorzaakt door onze gedachten. De gedachten en emoties zorgen er voor hoe wij ons gedragen. De wet van aantrekking geeft ons gelijksoortige dingen, emoties, gedachten, mensen en situaties terug. Om volkomen mens te worden kan je bewust gebruik maken van de wet van aantrekking. Door de technieken die je leert te gebruiken, ontstaat er balans en dat zal resulteren in je goed voelen. De wet geeft je daar meer van en dan ontstaat er een cyclus van goed voelen. Het is mogelijk om vanuit het zuiver bewustzijn je intenties te uiten die er toe kunnen leiden dat je mentaal geheeld wordt, dat je rijkdom aantrekt, dat je een partner kan aantrekken of zelfs een betere gezondheid kan creëren.

Waar je op dit moment ook staat in je leven, je kan op elk moment starten met het creëren van volkomen harmonie door bewust te zijn van het zuiverbewustzijn en formuleren van je intenties. Vanuit de toestand van zuiver bewustzijn kan je alles oplossen en helen.

Ik ben meer dan 30 jaar in de ban geweest van mensen helpen, maatschappelijk werk, en professionals trainen. Ik heb dat met veel plezier gedaan. Uit die ervaringen is Flowstatus ontstaan met als intentie mijn ervaringen en kennis van wat voor mij gewerkt heeft met mensen te delen en onderwijzen Ik vervolg mijn levensreis met een nieuwe manier van leven, onderwijzen en helpen. Vanuit mijn nieuwe perspectief heb ik een sterk verlangen ontwikkeld om mensen te onderwijzen hoe zij hun eigen “boontjes” kunnen doppen of wel hoe zij zich zelf kunnen helen. Maar vooral dat een negatief zaadje niet kan uitgroeien dat een grote bos brandnetels die nog meer problemen veroorzaakt.

Het is mijn intentie om, mensen die er om vragen, te coachen en onderwijzen in de principes van de Kantelmethode, Quantum Healing en de wet van aantrekking . De Kantelmethode en Quantum Healing is een uiterst krachtig hulpmiddel waarmee je direct verbeteringen in je leven kan aanbrengen.

Ik kijk uit naar onze samenwerking.

status-flow-opname