weegschaalGerrit van de VegteGerrit van de Vegte Coach kantelmethodestatusflowstatusflow logo
/Over-status-flow
Over-status-flow2018-12-27T09:42:00+00:00

Wie ben ik?
Ik ben Gerrit van de Vegte. Ik ben 64 jaar. Ik ben gezond en blaak van de energie. Ik heb twee kinderen. Ik geniet van muziek en mountainbiken, ik heb plezier in mijn leven. Ik hou van mensen. En ik heb het leukste beroep. Ik hou van humor. Ik ben gek op voetbal. Ik lees alles wat mij interesseert.

Mijn motto is: het leven behoort goed te voelen!

Ik heb mijn eigen bedrijf Statusflow. Ik ben en coach en leraar en die twee professies gebruik ik  door elkaar. Ik ben trots dat uit al mijn levenservaringen een nieuw bedrijf is ontstaan.

Ik heb een andere manier van leven, onderwijzen en hulpverlenen ontdekt. Ik heb een jaar de tijd genomen om mijn leven een andere, positiever wending te geven. Ik heb voor het eerst in mijn leven geleerd wat houden van jezelf betekent. Ik heb geleerd om mij zelf als belangrijkste persoon te zien. Dit heeft voor een enorme kanteling in mijn totale leven gezorgd. Vanuit mijn nieuwe perspectief heb ik een sterk verlangen ontwikkeld om mensen te onderwijzen hoe zij hun eigen “boontjes” kunnen doppen.

Ik ben meer dan 30 jaar in de ban geweest van mensen helpen, maatschappelijk werk, en professionals trainen hoe zij mensen goed kunnen helpen. Ik heb dat met veel plezier gedaan. Uit die ervaringen is Statusflow ontstaan met als intentie mensen te onderwijzen in de kantelmethode.  Ik vervolg mijn levensreis met een nieuwe manier van leven, onderwijzen en helpen.

Het is mijn intentie om, mensen die er om vragen, te coachen en onderwijzen in de principes van de wet van aantrekking door middel van de Kantelmethode. De Kantelmethode is een uiterst krachtig hulpmiddel waarmee je direct verbeteringen in je leven kan aanbrengen.

Ik kijk uit naar onze samenwerking.

status-flow-opname